Scherpe tarieven

Wij zijn uw partner in personenvervoer waarbij kwaliteit, stiptheid en klantvriendelijkheid altijd voorop staat tegen scherp concurrerende prijzen.

Overal in Nederland

Bij ons bent u voor al uw personenvervoer en groepsvervoer in Tilburg en omstreken aan het juiste adres. We zijn telefonisch bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. U kunt ook online reserveren, vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail.

Betrouwbaar

Wij werken uitsluitend met professioneel geselecteerde chauffeurs die hun vak verstaan, zowel qua rijvaardigheid als klantvriendelijkheid.

Ons wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit diverse Skoda Octavia’s, een Volkswagen Caddy voor het rolstoelvervoer en een Ford Transit bus.

Al onze auto’s zijn milieuvriendelijk en voldoen aan de geldende milieu-eisen.

Onze auto’s bieden plaats tot maximaal 4 personen.

Onze bus bied plaats tot maximaal 8 personen.

Onze Caddy is speciaal voor het vervoeren van klanten die gebonden zijn aan de rolstoel.

Deze is voorzien van allerlei extra voorzieningen en voldoet aan alle wettelijke eisen zodat we ook deze doelgroep een fijne, prettige, veilige reis kunnen aanbieden.

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

Dit is iedere keer weer maatwerk, afhankelijk van de wensen van de klant maken wij een passende prijs.Wilt u weten wat uw taxirit kost neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan bij ons op elke manier die u wenst. Per pin / creditcard / master / visa / of wilt u in aanmerking komen om op rekening te rijden, dan is dat ook mogelijk.

Contact Opnemen

Bij ons staan de cliënten op één. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het personeel tevreden is. Daar valt of staat een bedrijf mee” aldus Marco.

Contact

Taxibedrijf van der Heijden

Mgr Poelsstraat 1

5056 ET Berckel-Enschot

013 533 3350

taxivanderheijden@gmail.com