Scherpe tarieven

Wij zijn uw partner in personenvervoer waarbij kwaliteit, stiptheid en klantvriendelijkheid altijd voorop staat tegen scherp concurrerende prijzen.

Overal in Nederland

Bij ons bent u voor al uw personenvervoer en groepsvervoer in Tilburg en omstreken aan het juiste adres. We zijn telefonisch bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. U kunt ook online reserveren, vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail.

Betrouwbaar

Wij werken uitsluitend met professioneel geselecteerde chauffeurs die hun vak verstaan, zowel qua rijvaardigheid als klantvriendelijkheid.

Over Taxi van der Heijden

Taxibedrijf van der Heijden groeide sinds de start in februari 2014 uit van één naar zeven wagens. ‘We gaan verder uitbreiden, maar blijven een persoonlijk, kleinschalig familiebedrijf’, benadrukt directeur Marco van der Heijden. ‘We zijn een verlengstuk van de zorg’. Samen met acht collega’s vervoert Taxi van der Heijden mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en andere personen die extra zorg nodig hebben. Waaronder dementerende ouderen naar de dagbesteding en leerlingen naar het speciaal onderwijs.

Bij ons staan de cliënten op één. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het personeel tevreden is. Daar valt of staat een bedrijf mee” aldus Marco.

Onze beoordelingen

“Betrouwbaar bedrijf, komen afspraken goed na en het zijn gezellige mensen!”

Arnoud den Hartog

“Zeer net personeel, goede service, op tijd. Ik bel geen andere, vertrouw alleen op Taxi van der Heijden kwa rijstijl”

Petra van Leest

Prima bedrijf,op tijd en erg betaalbaar en zeer vriendelijk

Rita Pankow - van der Loo

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi?

Dit is iedere keer weer maatwerk, afhankelijk van de wensen van de klant maken wij een passende prijs.Wilt u weten wat uw taxirit kost neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan bij ons op elke manier die u wenst. Per pin / creditcard / master / visa / of wilt u in aanmerking komen om op rekening te rijden, dan is dat ook mogelijk.

Contact Opnemen

Bij ons staan de cliënten op één. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het personeel tevreden is. Daar valt of staat een bedrijf mee” aldus Marco.

Contact

Taxibedrijf van der Heijden

Mgr Poelsstraat 1

5056 ET Berckel-Enschot

013 533 3350

taxivanderheijden@gmail.com